Понедельник
26 Июля 2021
14:16
..И притом мы имеем вернейшее пророческое слово..
Индивидуальные пророчества [131]
Пророчества церквям городов [70]
Чему надлежит быть вскоре [11]
о временах скорби
Служение-вспоможения [4]
Пророчества о церквях [88]
Пророчества о странах [306]
Пророческие молитвы [68]
Пророческое слово [2106]
Пророческие стихи [305]
О покрытии головы [1]
Сьюзен О'Марра [2]
Свидетельства [228]
Откровения [482]
О Субботе [109]
Бабий Яр [3]
Ханука [6]
Праздники Божьи
Разное [78]
Псалмы [288]
Милосердие, вера, кротость,
воздержание. На таковых нет закона.
200
Последние записи блога участников служения
[04 Марта 2018][Откровения]
Ходатайственные молитвы (1637)

[30 Января 2018][Откровения]
Спаси Господь, помилуй! (1712)

[29 Декабря 2017][Откровения]
Хулить и поносить, то может каждый. (1424)

[13 Сентября 2017][Откровения]
Глубина покаяния (1840)

[23 Августа 2017][Откровения]
Любовь (Откровение) (2075)

[22 Августа 2017][Откровения]
Глубина покаяния (Откровение) (1770)

[22 Августа 2017][Откровения]
Свобода в разуме приходит через освящение Духа Святого в сердце человека! (Откровение и молитва) (1966)

Архив пророчеств
милосердие, вера, кротость, воздержание. На таковых нет закона.
Ваше мнение о проявлении плодов Духа Святого у вас в церкви
Всего ответов: 271
Благословений вам!

Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0

















Admin e-mail:  skiniya7@gmail.com
Сайт создан только во славу Божию!

и вы хорошо делаете, что обращаетесь к нему, как к светильнику, сияющему в темном месте, доколе не начнет рассветать день и не взойдет утренняя звезда в сердцах ваших..

Главная » 2021 » июль » 4 » Видение - Апостол Пётр, Слово для Болгарии
15:06
Видение - Апостол Пётр, Слово для Болгарии
Видение - Апостол Пётр, Слово для Болгарии

Еще раз Шалом, братья и сестры!
Только записал видео с Небесным тортом и со свежайшим Вином, с этими большущими машинами Вина свежайшего Небесного, и Дух Святой даже не дал мне встать, сказал, что сейчас будешь записывать ещё одно видео, очень большой идет поток Славы Небес и присутствия. Хвала и Величие Всевышнему Творцу, Аллилуйя! Принимайте, Бог даёт новое, Бог хочет нас насытить и наполнить, принимайте, принимайте с верой во имя Йешуа!
Опять слышу вокруг дома шум, сильный шум, прямо слышу, как над головой прямо на крыше дома треск, сильный треск. Аллилуйя, Слава Тебе, Господь, Хвала Тебе, Величие Тебе и Честь! Открывай нам то, что Ты нам хочешь дать, Благословенный Святой Божий Дух!
 Я вижу сейчас, как прямо в комнату ко мне заходят 3 ангела. И первый ангел подходит ко мне и говорит: Сейчас ты начнёшь перемещаться в духе и мы полетим с тобой, мы посланы защищать тебя в твоём пути, и только ангел сказал это, и я вижу. Всё ушёл, я вижу просто небеса, облака, очень стремительный полёт, прямо облака одно за одним мелькают мимо глаз, мы приземляемся. Я стою прямо на море, я прямо чувствую, как мои ноги стоят прямо на воде, но я не тону в этой воде и один из Ангелов говорит мне: Это Средиземное море и ты не утонешь, ибо Отец, вся Слава Ему, говорит один из ангелов, сейчас в этом видении дарует тебе духовное тело.
Я иду прямо по морю, я прямо чувствую, как я иду по воде, такой свежий Бриз, ветер, прямо прекрасно и Ангелы следуют вместе со мной. И я вижу, как навстречу ко мне идет стремительно муж, весь в белых одеждах. Он подходит ко мне и говорит: Я - Апостол Петр, тот, который усомнился когда-то, когда Царь Славы Йешуа ходил по воде и из-за своего малодушия и маловерия я начал тонуть, когда Господь призвал меня следовать за Ним, и Пётр мне говорит: Я послан от престола Отца сказать тебе очень серьёзные вещи, Игорь, то, что мой Отец повелел тебе сказать, и он показал мне рукой вот так и говорит:
Очень сильно большая Слава сходит на Болгарию, но мой Отец передал тебе, чтобы ты отдал народу Божьему, что очень множество болгар, они ожесточены, в их сердце правит похоть, прелюбодеяние и сребролюбие, но мой Отец нашёл в Болгарии малый остаток Верных и преданных Ему, и мой Отец послал меня к тебе сказать ведение для всей страны Болгарии: Так, как ты сейчас ходишь по воде, Игорь, говорит Мне Пётр, так множество войска поднимется в Болгарии, и они будут ходить по воде, по воде Веры! 
Мой Отец, говорит, говорит Петр, в Славе Своего Сына Йешуа, что Он начинает поднимать сейчас болгар с колен и саму Болгарию, и Пётр говорит, Болгарию ожидают определённые ненастья, духовные штормы и цунами, но тех, кого мой Отец предопределил в Славе Сына, говорит Пётр, они выстоят это всё, и Пётр говорит: Мой Отец послал сказать тебе, Игорь, что Он поднимает очень высокий уровень чудотворения в самой Болгарии всей прямо в самом её сердце, а сердце Болгарии - это тот Святой остаток, который мой Отец сейчас поднимает в Славе Сына Йешуа, говорит Петр.
И Пётр говорит: Все, кто из Болгарии, все, кто будет слышать этот призыв, пусть они распространят его, и когда верующие на Украине и в других странах войдут в пост за Украину, пусть болгары также в Силе Святого Духа войдут в единство этого поста вместе с другими верующими и будут в силе Огня с Небес ходатайствовать за Украину, за Пробуждение на Украине, за прощения Украины и то, о чём будут просить в Болгарии - будет изливаться на них, и оно сойдёт на них мощной лавиной чудотворения именно с Украины, говорит Петр, и пусть Болгария примет это Слово.
Пусть сердце Болгарии, этот Святой остаток, который поднимает сейчас мой Отец, говорит Пётр, примет это Слово и насыщается им.
И многие в Болгарии поднимутся и начнут ходить просто по морю по воде, это будет высший предел помазания на чудотворение, говорит Петр.
И Болгария будет гореть в этом чудотворении. Петр начинает дуть вот так и говорит: Это мой Отец Своим дуновением делает так пророчески сейчас через меня, говорит Петр, в Славе Сына Йешуа, Он дует так на Болгарию, это Свежий ветер ведения для всей Болгарии и для верующих, живущих в ней. Амен
Сильное видение, у нашего Отца в Славе Сына Йешуа, сильное.
У меня будет к вам многим просьба в Духе Святом: У кого есть друзья с Болгарии, распространяйте это Слово, распространяйте его с быстротой молнии распространяйте, я говорю вам сейчас в Духе Святом, оно очень многих вдохновит, распространяйте, Бог сейчас производит Великую Славу Своей Милости, Славу поднятия Золотой Жатвы по всему лицу Земли и это сильно коснётся Болгарии, распространяйте это Слово, это Слово во имя Йешуа, будьте благословенны! Амен
04.07.2021 г
Игорь Роменский
http://skiniya-pro.net
http://vk.com/skiniya_davida
http://vk.com/skiniya_davida2
https://vk.com/prorocheskoe__slovo
https://www.youtube.com/channel/UCiendDVzeg27p4IUPJ9gvyw?
https://www.facebook.com/profile.php?id=100024175577528
https://ok.ru/profile/482685885074


Визия-Апостол Петър, Слово за България

Отново Шалом, братя и сестри!
Само записва видео с Небесния торта и с свежайшим Вино, с тези большущими машини Вино свежайшего който е на Небесата, и на Светия Дух дори не ми даде да стане, каза, че сега ще запише още едно видео, много голям е поток от Славата на Небесата и присъствие. Слава на Всемогъщия Творец, Алелуя! Приемайте, Бог дава ново, Бог иска да ни насити и изпълни, приемайте, приемайте с вяра в името на Йешуа!
Отново чувам шум около къщата, силен шум, директно чувам, че над главата директно на покрива на къщата, силен трясък. Алелуя, слава Тебе, Господи, слава Тебе, величие Тебе и чест! Открий ни това, което искаш да ни дадеш, Благословен свят Божий Дух!
Виждам трима ангели, които влизат в стаята ми. И първият ангел дойде при мен и ми каза: Сега ще започнеш да се движиш в духа и ние ще летим с теб, изпратени сме да те защитаваме по пътя ти, и само ангелът го каза И аз го виждам. Всичко е изчезнало, виждам само небето, облаците, много бърз полет, точно облаците един по един проблясват покрай очите ни, кацаме. Аз стоя точно на морето, аз направо се чувствам като краката ми са точно на вода, но аз не се давя в тази вода и един от Ангелите ми казва: Това е Средиземно море и ти не утонешь, защото Отец, цялата Слава, казва един от ангелите, сега в тази визия дарява ти духовно тяло.
Отивам направо в морето, Чувствам се точно като ходя по водата, такъв свеж Бриз, вятър, направо перфектно и ангелите следват заедно с мен. И виждам, че към мен се приближава бърз съпруг, облечен в бели дрехи. Той дойде при мен и ми казва: Аз съм Апостол Петър, този, който се усъмни когато-тогава, когато Царят на Славата на Йешуа ходи по водата и заради неговата страхливост и маловерия аз започна да потъва, когато Господ ме призова да го следват, и Петър ми каза: Аз съм изпратен от престола на Баща си да ти кажа, много сериозни неща, Игор, това, че Баща ми заповяда да ти кажа, и той ми показа с ръка така се казва:
Много голямата Слава излиза на България, но моят Отец, предадена от теб, за да ти даде на народа Божий, че са много много българи, те ожесточены, в сърцето им е управлявана от похот, прелюбодейство и сребролюбие, но Баща ми намерих в България малък остатък от Верни и предани на Него, и моят Отец ме изпрати да ти кажа за поддържане на цялата страна България: Така, както сте сега ходене по вода, Игор, Ми казва Петър, толкова много войници ще се покачи и в България, и те ще ходят по вода, по вода на Вярата!
Баща ми казва, казва Петър, в Славата на Своя Син Йешуа, че Тя започва да се вдигне сега българите с коленете си и в самата България, и Петър казва, България очакват някои бурно време, духовни бури и цунами, но тези, които Баща ми е предопределена в Славата на Сина си, казва Петър, те стоят по всичко, и Петър казва: "Моят Отец изпрати да ти кажа, Игор, че Той вдига много високо ниво на чудотворения в самата България цялата точно в сърцето на сърцето си, а сърцето на България - това е този Светия остатък, който моят Отец сега вдига в Славата на Сина на Йешуа, казва Петър.
И Петър казва: Всички, които са от България, всички, които ще чуят този призив, нека те распространят му, и когато вярващите в Украйна и в други страни влязат в пост за Украйна, нека българите и в Силата на Светия Дух да влезе в единството на този пост, заедно с други вярващи и ще бъдат в сила на Огъня от Небето се застъпвам за Украйна, за Пробуждане на Украйна, за прошка на Украйна и това, за което ще поиска в България - ще изливаться на тях, и той ще слезе на тях мощна лавина чудотворения именно с Украйна, казва се Петър и нека България да приеме тази Дума.
Нека сърцето на България, този свят остатък, който баща ми издига сега, казва Петър, да приеме тази дума и да се насити с нея.
И мнозина в България ще се издигнат и ще започнат да ходят само по море по вода, това ще бъде най-високата граница на помазанието за чудотворство, казва Петър.
И България ще гори в това чудо. Петър започва да се взриви, ето така, и казва: Това е моят Баща Си полъх прави така пророчески сега чрез мен, казва Петър, в Славата на Сина на Йешуа, Той се духа така в България, това е Свеж полъх за правене за цяла България и за вярващите, които живеят в нея. Амин.
Силна визия, баща ни в славата на сина Йешуа, силна.
Ще имам към вас, много моля в Светия Дух: всеки, който има приятели на България, распространяйте това е Думата, распространяйте го с бързината на мълния распространяйте, аз ви казвам сега в Светия Дух, тя много се вдъхнови, распространяйте, Бог сега произвежда Голяма Слава на Своята Милост, Слава повдигане Златен Облагите по цялото лице на Земята и това силно ще засегне България, распространяйте Дума е думата в името на Йешуа, бъдете благословени! Амин.
04.07.2021 г
Игор Роменски
http://skiniya-pro.net
http://vk.com/skiniya_davida
http://vk.com/skiniya_davida2
https://vk.com/prorocheskoe__slovo
https://www.youtube.com/channel/UCiendDVzeg27p4IUPJ9gvyw?
https://www.facebook.com/profile.php?id=100024175577528
https://ok.ru/profile/482685885074

Категория: Пророческое слово | Просмотров: 62 | Автор: Игорь Роменский | Добавил: Новый_Завет | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0__Помните о взаимном уважении!
avatar
Форма входа
Логин:
Пароль:
Календарь
«  июль 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Друзей по духу собирай, беритесь за руки и вместе в рай
  • Библия
  • Христианское Тв.
  • Скиния
  • Любовь пребудет вечно
  • Пророческое слово
  • Вечный Завет
  • Пророческие проповеди
  • Последнее Время (YouTube)
  • Яндекс Дзен
  • Сила веры
  • Skiniya-pro.net (Мобильное приложение для OS Android)
  • Дополнительная информация