Понедельник
06 Декабря 2021
00:27
..И притом мы имеем вернейшее пророческое слово..
Индивидуальные пророчества [131]
Пророчества церквям городов [70]
Чему надлежит быть вскоре [11]
о временах скорби
Служение-вспоможения [4]
Пророчества о церквях [89]
Пророчества о странах [306]
Пророческие молитвы [69]
Пророческое слово [2203]
Пророческие стихи [305]
О покрытии головы [1]
Сьюзен О'Марра [2]
Свидетельства [229]
Откровения [497]
О Субботе [113]
Бабий Яр [3]
Ханука [6]
Праздники Божьи
Разное [78]
Псалмы [305]
Милосердие, вера, кротость,
воздержание. На таковых нет закона.
200
Последние записи блога участников служения
[04 Марта 2018][Откровения]
Ходатайственные молитвы (1772)

[30 Января 2018][Откровения]
Спаси Господь, помилуй! (1822)

[29 Декабря 2017][Откровения]
Хулить и поносить, то может каждый. (1534)

[13 Сентября 2017][Откровения]
Глубина покаяния (1943)

[23 Августа 2017][Откровения]
Любовь (Откровение) (2188)

[22 Августа 2017][Откровения]
Глубина покаяния (Откровение) (1883)

[22 Августа 2017][Откровения]
Свобода в разуме приходит через освящение Духа Святого в сердце человека! (Откровение и молитва) (2054)

Архив пророчеств
милосердие, вера, кротость, воздержание. На таковых нет закона.
Ваше мнение о проявлении плодов Духа Святого у вас в церкви
Всего ответов: 273
Благословений вам!

Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0

















Admin e-mail:  skiniya7@gmail.com
Сайт создан только во славу Божию!

и вы хорошо делаете, что обращаетесь к нему, как к светильнику, сияющему в темном месте, доколе не начнет рассветать день и не взойдет утренняя звезда в сердцах ваших..

Главная » 2021 » ноябрь » 10 » Слово Отца для Болгарии
22:04
Слово Отца для Болгарии
Ковчег Завета, Свиток, Слово Отца для Болгарии

Шалом, Благословенные Божьи дети!
У нас сейчас ночь, начало 3-его на Украине, идёт бодрствование. Пусть Господь каждого из вас могущественно и сильно благословит во имя Йешуа – Царя Славы, благословит тех, кто жаждет, и кто хочет познать Славу, Любовь и милость Божьего присутствия в своей жизни! 
Слава тебе, Господь, Хвала Тебе, Честь Тебе, Величие, Благодарение! Прямо такое чувство, как жар на груди сильный.
Голубой Орёл сейчас здесь со мной, он поворачивает свою голову ко мне и говорит: Сейчас мы с тобой будем перемещаться. Голубой Орел говорит: Отец что-то хочет тебе показать. 
Аллилуйя Слава, Аллилуйя Честь, Аллилуйя Хвала, Аллилуйя Благодарение  Тебе, Великий, Всемогущий Святой Господь!
Голубой Орел влечёт меня за собой, нежно обнимает меня своим крылом, и мы начинаем с ним перемещаться, Слава Тебе, Господь! 
Сплошные небеса, и могучее крыло голубого Орла, реально чувствую себя, как ты просто пребываешь в покрове Божьем. И что бы ни творилось вокруг тебя, становится всё так далеко, всякая суета, хаос, всякая тьма этого мира, всякие разделения, вражда - всё это отходит, и ты просто наслаждаешься Славой Его Божьего присутствия.
Сегодня у нас какой-то затяжной полёт, голубой Орёл перемещает меня просто по Небу, и он мне говорит: Подними, Игорь, голову вверх.
И я вижу, как прямо над нами весь золотой, сильно сияет золото, прямо, как сияет по всему Небу, ослепительно золотой, необычный прямо золотой блеск - Ковчег Завета.
И по мере того, как мы летим с голубым Орлом, так Ковчег Завета перемещается над нами. Я вижу, как над Ковчегом Завета крупными золотыми буквами написано: «Святые дары для Болгарии».
Мы начинаем снижаться, и снижаемся, я вижу море и мы прямо приземляемся с голубым Орлом на берегу моря. Впереди дальше, где берег, я вижу селения различные, красиво, Ковчег Завета висит, просто я его вижу реально над моей головой, и голубой Орёл говорит: Смотри!
И я вижу, как с Ковчега Завета, прямо с Неба, открывается крышка, и как прямо с Ковчега Завета, прямо с Неба, выпадает 1 свиток и падает прямо возле нас с голубым Орлом. И голубой Орёл мне говорит: Открой этот свиток, я его открываю, и голубой Орёл мне говорит: Читай вслух и высвобождай:

Я Славы Неба от Престола,
Всё приготовил для тебя, Болгария Моя,
Тебя Я буду посещать Любовью,
И сильно потрясу тебя,
С тебя Я вытрясу нечестья,
И беззакония внутри тебя сожгу,
И посещу тебя, Я – Бог Отец, Дарами Славы,
И будешь ты, Болгария, Моей!
Все дни смятение и хаоса, 
Когда все люди в страхе пребывают, 
Болгарию Я погружу в Мою Любовь,
Я подымаю избранных в стране сей,
И в войско их введу Своё с Любовью,
И буду наполнять все войско Я в Болгарии Святой,
И ты, Болгария, погрузишься в Мою Любовь,
Я буду окунать тебя сильнее,
И будешь пить Мою Святую Кровь,
И будешь ты вкушать всё Моё Тело,
И будешь благодарна мне всегда! 
Амен
Я вижу, как с Ковчега Завета падает второй свиток, он летит прямо на нас с голубым Орлом, и голубой Орел мне говорит: Этот свиток не должен упасть на землю, лови его. И я его перехватываю рукой, он в моей руке, я его держу, и голубой Орел мне говорит: Раскрой его.
Я его раскрываю, он мне говорит: Теперь прочти всё, что здесь написано. Я читаю, дочитываю до конца, и голубой Орел мне говорит: Теперь съешь этот свиток! 
Голубой Орёл говорит: Теперь пророчествуй на Болгарию.
И я вижу, как с Ковчега Завета начинают рассыпаться множество, прямо разноцветных бриллиантов по всей Болгарии, они сыпятся прямо ураганом, целым шквалом, как такой, знаете, обильный град по всей стране.
Во имя Йешуа – Царя Славы, нашего Господа и Спасителя, я провозглашаю Величайшее, могущественное пророческое Божье движение по всей Болгарии, во имя Йешуа, Царя и Господа Славы, я пророчески провозглашаю Святое Божье присутствие, которое переживал Израиль, когда носил Божий Ковчег с собой.
И то же самое Божье присутствие, ещё вдвойне и втройне, сходит сейчас волнами Божьего цунами на всю Болгарию для Славы живого Бога, во имя Йешуа – Царя Славы провозглашаю это! Амен

Во имя Йешуа – Царя Славы я провозглашаю то, что Болгария будет очами своими видеть воскрешения мёртвых в своей стране, и духовно мёртвые начнут воскресать, они начнут вставать со своих склепов, со своих могил, и будут становиться в ряды Божьей армии последних дней!
Во имя Йешуа я провозглашаю то, что вся Болгария склоняется перед Отцом Славы в Сыне Йешуа! И я провозглашаю то, что они все поют песню, которую Отец вкладывает всей Болгарии прямо в уста, в дух и в сердце. И я слышу, как весь народ пророчески поёт эту пророческую песню, пробуждая Болгарию для Славы Божьей, я пророчествую это во имя Йешуа – Царя Славы!
И я пророчествую и говорю во имя Йешуа - Царя Славы, что отныне ты, Болгария, будешь пить из самых свежайших источников от Престола Отца в сыне Йешуа, ты будешь пить и наслаждаться, ты будешь пить и наслаждаться, и никакая скорбь и никакая тьма не остановит тебя, Болгария, ибо ты предначертана войти в Славу Божьего присутствия отныне во имя Йешуа – Царя Славы! Амен 

Друзья, я как бы никогда не интересовался Болгарией, но Бог интересные вещи открывает за Болгарию, это началось также в этом году, Он уже неоднократно и в перемещении показывал Болгарию.
И я чувствую прямо, как духовное родство с этой страной, это то, что вкладывает Бог Отец. Мы благословляем Болгарию в силе Святого Духа, в силе Святой Крови нашего Господа Йешуа - Царя Славы. Благословляем её Любовью Отца во имя Йешуа, и провозглашаем на Болгарию все благословения от Отца Славы в Сыне Йешуа, во имя Йешуа! Амен
У кого есть друзья в Болгарии, или ВКонтакте даже, или в Интернете, распространяйте это видео, пусть Слава Божья распространяется, и пусть верующие этой страны знают, что Слава Божьего присутствия, очень сильная и могущественная, их уже начинает посещать во имя Йешуа! Амен 
Будьте благословенны, Любви всем больше, добра, Любви море, море просто Любви, прощения, соединения в Духе Святом там, где было какое-то разделение, всем вам желаю, чтобы вы больше возрастали в Истине, больше возрастали в Любви Божьей, и наполнялись Славой Божьего присутствия ежедневно. Пусть Бог обильно вас благословит и пусть Слава Святого помазания Любви сходит на вас, сходит на вас более и более во имя Йешуа - Царя Славы! Амен 
10.11.2021 г
Игорь Роменский
Ссылка на первоисточник:
https://www.youtube.com/channel/UCU2Uwh7eggkCITPRJp6w1kw

http://skiniya-pro.net
http://vk.com/skiniya_davida
http://vk.com/skiniya_davida2
https://vk.com/prorocheskoe__slovo
https://www.youtube.com/channel/UCiendDVzeg27p4IUPJ9gvyw?
https://www.facebook.com/profile.php?id=100024175577528
https://ok.ru/profile/482685885074

Ковчегът на Завета, свитъкът, Словото на Отца за България

Шалом, благословени Божии чеда!
Имаме нощ, началото на 3-то в Украйна, е будно. Нека Господ да благослови всеки от вас могъщо и силно в името на Йешуа – Царя на славата, да благослови онези, които копнеят и искат да познаят славата, любовта и милостта на Божието присъствие в живота си!
Слава на Тебе, Господи, слава на тебе, чест на Тебе, Величие, благодарност! Имам чувството, че топлината на гърдите ми е силна.
Синият Орел сега е тук с мен, той обръща главата си към мен и казва: Сега ти и аз ще се движим. Синият Орел казва, че баща ти иска да ти покаже нещо.
Алелуя Слава, Алелуя Чест, Алелуя Слава, Алелуя Благодарност Към Теб, Велики, Всемогъщи Свети Господи!
Синият Орел ме привлича, нежно ме прегръща с крилото си и започваме да се движим с него, Слава Богу!
Цялото небе и мощното крило на синия Орел, наистина се чувствам като че ли просто си в Божието прикритие. И каквото и да се случва около теб, става толкова далеч, цялата суматоха, хаос, всяка тъмнина на този свят, всякакви разделения, вражди-всичко това изчезва и ти просто се наслаждаваш на славата на неговото Божие присъствие.
Днес имаме някакъв продължителен полет, синият Орел ме премества в небето и той ми казва: Вдигни, Игор, главата нагоре.
И виждам, че точно над нас цялото златно, силно сияещо злато, точно както блести по цялото небе, ослепително златен, необикновен направо златен блясък-ковчегът на Завета.
И докато летим със синия Орел, ковчегът на Завета се движи над нас. Виждам как над ковчега на Завета с големи златни букви пише: "Свети дарове за България".
Започваме да се снижаваме и се спускаме, виждам морето и направо се приземяваме със син орел на брега на морето. Напред по-нататък, където брега, виждам различни селища, красива, ковчега на Завета виси, просто го виждам наистина над главата ми, и син Орел казва: Виж!
И виждам как от Ковчега на Завета, направо от небето, се отваря капакът, и как точно от Ковчега на Завета, направо от небето, пада един свитък и пада точно до нас със синия Орел. И синият Орел ми казва: отвори свитъка, аз го отварям, и синият Орел ми казва: Чети на глас и освободи:

Аз съм слава на небето от Престола,
Всичко приготвих за теб, България Моя,
Ще те посетя с любов.,
И ще те шокирам.,
От теб ще избия нечестивите.,
И беззаконието в теб ще изгори,
И ще те посетя, Аз съм Бог Отец, с дарове на славата,
И ще бъдеш ти, България, моя!
Всички дни на объркване и хаос,
Когато всички хора са в страх,
България ще потопя в моята любов,
Издигам избраните в тази страна.,
И във войската ще ги въведа с любов,
Аз съм светец в България.,
И ти, България, ще се потопиш в моята любов,
Ще те натопя по-силно.,
И ще пиеш от Моята свята кръв.,
И ще ядеш цялото ми тяло.,
И винаги ще си ми благодарна!
Амин.
Виждам как вторият свитък пада от Ковчега на Завета, лети право към нас със синия Орел и синият Орел ми казва: този свитък не трябва да пада на земята, Хвани го. И аз го хващам с ръка, той е в ръката ми, аз го държа, и синият Орел ми казва: Отвори го.
Аз го разкривам, той ми казва: сега Прочети всичко, което е написано тук. Чета, чета до края, и синият Орел ми казва: Сега изяж този свитък!
Синият Орел казва: сега пророкувай за България.
И виждам как от Ковчега на Завета започват да се разпадат много, направо разноцветни диаманти из цяла България, те се изсипват като ураган, цяла буря, като тази, знаете ли, обилна градушка в цялата страна.
В името на Йешуа, Царят на Славата, на нашия Господ и Спасител, заявявам Най-голямата, силна, пророческото Слово движение по цялата територия на България, в името на Йешуа, Цар и Господ на Славата, аз пророчески провозглашаю Святото Божие присъствие, което ценни Израел, когато носеха Божия Ковчег със себе си.
И същото Божие присъствие, още двойно и тройно, слиза сега от вълните на Божието цунами над цяла България за славата на живия Бог, в името на Йешуа – цар на славата го обявявам! Амин.

В името на Йешуа – Цар на Славата заявявам, че България ще бъде онова, което със своите види възкресението на мъртвите в своята страна, и духовно мъртви, ще започнат бъда въздигнат, те ще започнат да се изправи със своите криптата, със своите гробници, и ще се превърне в редиците на Божията армия от последните дни!
В името на Йешуа обявявам, че цяла България се прекланя пред Отца на славата в Сина Йешуа! И аз обявявам, че всички те пеят песента, която Отецът поставя на цяла България право в устата, в духа и в сърцето. И чувам как целият народ пророчески пее тази пророческа песен, събуждайки България за Божията слава, аз го пророкувам в името на Йешуа-Царя на славата!
И аз пророчествую и казвам в името на Йешуа, Царят на Славата, че от сега нататък ти, България, ще пие от най-пресните източници от Престола на Отца в сина на Йешуа, ще пиеш и да се насладите, ще пиеш и да се насладите, и никаква скръб и никаква тъмнина няма да спре да те обичам, България, защото ти е постановено да влезе в Славата на Божието присъствие сега в името на Йешуа, Царят на Славата! Амин.

Приятели, никога не съм се интересувал от България, но Бог открива интересни неща за България, това започна и тази година, той вече многократно и в движение показваше България.
И аз се чувствам точно като духовно родство с тази страна, това е, което Бог Отец инвестира. Ние благославяме България в силата на Светия Дух, в силата на Светата кръв на нашия Господ Йешуа-цар на славата. Благославяме я с любовта на Отца в името на Йешуа и провъзгласяваме за България всички благословии от Отца на славата в Сина Йешуа, в името на Йешуа! Амин.
Някой има приятели в България, или Vkontakte дори, или в Интернет, распространяйте това видео, нека Божията Слава да се разпространява, и нека вярващите на тази страна знаят, че Славата на Божието присъствие, е много силна и могъща, вече започва да присъства в името на Йешуа! Амин.
Бъдете благословени, Обичайте всичко повече, доброта, любов море, море от просто любов, прошка, съединение в Светия Дух, където имаше някакво разделение, на всички вас пожелавам да растете повече в истината, да растете повече в Божията любов и да се изпълвате със славата на Божието присъствие ежедневно. Нека Бог ви благослови изобилно и нека славата на Светото помазание на любовта слезе върху вас, слезе върху вас повече и повече в името на Йешуа-цар на славата! Амин.
10.11.2021 г
Игор Роменски
Връзка към оригиналния източник:
https://www.youtube.com/channel/UCU2Uwh7eggkCITPRJp6w1kw

http://skiniya-pro.net
http://vk.com/skiniya_davida
http://vk.com/skiniya_davida2
https://vk.com/prorocheskoe__slovo
https://www.youtube.com/channel/UCiendDVzeg27p4IUPJ9gvyw?
https://www.facebook.com/profile.php?id=100024175577528
https://ok.ru/profile/482685885074



Категория: Пророческое слово | Просмотров: 85 | Автор: Игорь Роменский | Добавил: Новый_Завет | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0__Помните о взаимном уважении!
avatar
Форма входа
Логин:
Пароль:
Календарь
«  ноябрь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Поиск
Друзей по духу собирай, беритесь за руки и вместе в рай
  • Библия
  • Христианское Тв.
  • Скиния
  • Любовь пребудет вечно
  • Пророческое слово
  • Вечный Завет
  • Пророческие проповеди
  • Последнее Время (YouTube)
  • Яндекс Дзен
  • Сила веры
  • Skiniya-pro.net (Мобильное приложение для OS Android)
  • Дополнительная информация